fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

 Kurt led af tandpine og tandlægeskræk

Tandpine, 3 år med panodiler, usunde tænder og års tandlægeskræk er fortid:

Flot smil og en glad patient

En altoverskyggende tandlægeskræk og flere års mangel på tandbørstning havde holdt Kurt væk fra tandlægestolen i 15 år. En uudholdelig tandpine tvang Kurt afsted til tandlægen igen.

Hos Aalborg Tandplejeteam har vi gode erfaringer med at behandle tandlægeskræk. Derudover blev Kurt anbefalet at henvende sig til Aalborg Tandplejeteam. Endelig fik Kurt sat sig i tandlægestolen igen.

Tandlægeskræk - fødtes med tvang
For fem år siden, inden Kurt kom for første gang her på klinikken, led han af tandlægeskræk. Han havde som barn haft en noget hårdhændet tandlæge og havde oplevet at blive holdt fast af flere voksne for at få ordnet sine tænder. Dette havde naturligvis givet en skræk for tandlæger og alt, hvad der foregik, når man sad i den hvide stol.

Havde daglige smerter
Derfor skulle der gå hele 15 år, før han kom til tandlæge igen. Flere ting gjorde, at Kurt omsider fik taget mod til sig til at bestille tid ved tandlægen - et dagligt smertehelvede med dårlige tænder, en konstant tandpine og en daglig afhængighed af smertestillende medicin og ikke mindst datterens varme anbefaling af Aalborg Tandplejeteam gjorde, at han satte sig i tandlægestolen. Han kunne godt selv se (og mærke!), at det stod rigtigt skidt til med tænderne, og noget måtte der gøres.

Lagde kortene på bordet - positiv overrasket
Han blev meget positivt overrasket over, hvilken oplevelse det var at komme hos Aalborg Tandplejeteam. Kurt fortæller om det første møde:

- Den allerførste gang jeg var her, lagde jeg simpelthen kortene på bordet og forklarede, at jeg var direkte bange og meget utryg ved at gå til tandlægen.

Konstant tandpine
- Jeg fik også sagt, at jeg var led af og var ked af mine tænder, at jeg konstant havde tandpine, og at mine tænders tilstand også havde været medvirkende til, at jeg ikke ville gå til tandlæge. – Jeg var simpelthen flov over, hvordan de så ud.
Kurt børstede slet ikke tænder. Det skete kun, når han fik meget ondt og var allermest desperat – med det resultat, at det ømme og betændte tandkød blødte voldsomt og gjorde situationen endnu værre.

Mødt med forståelse
Behandlingen hos Aalborg Tandplejeteam startede op og efter mange besøg i tandlægestolen er Kurt i dag en glad patient i klinikken med et flot og sundt tandsæt.
”Jeg er blevet mødt med en enorm forståelse og hensyntagen for min tandlægeskræk. Jeg har hele tiden fået at vide, hvad der blev foretaget, og hvor langt vi var i processen." Kurt fortæller videre, at det for ham har virket beroligende at kunne se film eller høre musik, mens han lå i stolen.

Lettelse at blive behandlet
- Det er bare en kæmpe lettelse ikke at have ondt i sine tænder! Jeg ville virkelig ønske, at jeg var kommet her på klinikken noget før og kunne have sluppet for tre år på panodiler. Så det råd er hermed givet videre!, griner Kurt og fortsætter:
- Og så kan jeg jo virkelig se i spejlet, at der er sket noget på den æstetiske front, og dét syn gør mig glad hver eneste dag, slutter Kurt.

Før og efter-billeder af Kurt, 48 år
Kurt
Før: Kurt inden behandling.

 

Kurt's tænder efter tandblegning
Først fik Kurts tænder en mild tandblegning.

Kurt's tænder efter opbygning i plast
Senere fulgte en opbygning i plast, som både skabte større stabilitet og et bedre kosmetisk udtryk.

 

 

 

Kurt
Kurt efter endt helhedsbehandling.

 

Cheftandlæge Charlotte Nyby:
Helhedsplanen giver patienten overblik og valgmuligheder

Cheftandlæge Charlotte NybyFor mange patientienter er det afgørende, at de får overblik over, hvordan det står til med deres tænder.

Ikke mindst lige så vigtigt at de fremadrettet får valgmuligheder, så de kan pleje tænderne og forebygge problemer, siger cheftandlæge og specialist i helhedsbehandling, Charlotte Nyby.

Det er vigtigt at kende sine tænder og sine behov - og vide hvad der kommer.

Hvordan vi arbejder, uddyber vi her på denne lille præsentation af Aalborg Tandplejeteam.

Helhedsplan - noget for dig?
Det er aldrig for sent at få gjort noget ved tænderne. Hvis det er noget du overvejer, så lad os mødes på klinikken til en snak om tænder og helhed.

  • Du kan kontakte klinikken på tlf. 98117616
  • Eller bruge formularen her for yderligere information / tidsbestilling.

Husk at nævne at det vedrører Helhedsplan.

Mere om helhedsbehandlinger
Vil du vide mere om helhedsbehandlinger og tankegangen bag, så læs mere på Newholisticdentistry.com (dansk version).

Kurt led af tandpine og tandlægeskræk

Vi behandler

Hos Aalborg Tandplejeteam har vi er meget omhyggelige, og tager os god tid for, at sikre at du får den bedst mulige behandling. Det vil du opleve, når vi behandler dig.

Klik på ovenstående links for at læse mere om hvordan vi sikre smil for livet. 

Relaterede behandlinger

Christian havde pladsmangel, overbid & skæve tænder

Christian havde pladsmangel, overbid & skæve tænder

Christian fik lagt en helhedsplan

Gitte kom til tandlæge efter 18 år

Gitte kom til tandlæge efter 18 år

Da Gittes 50-års fødselsdag stod for døren, tog hun en beslutning, der havde været længe under opsejling – nemlig at tænderne skulle tjekkes ved en tandlæge.

Laila var uheldig og knækkede en fortand

Laila var uheldig og knækkede en fortand

Trods tandlægeskræk fik Laila et harmonisk og naturligt smil, der klæder hendes person.

Kate var ikke glad for at gå til tandlægen

Kate var ikke glad for at gå til tandlægen

Kate havde ikke været til tandlægen i 8 år.

 
 
 
 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.