fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Tandregulering i Aalborg

Oplever du gener fra tænder, bid eller smil? På klinikken centralt i Aalborg udbyder vi alle former for tandregulering. Vi kan hjælpe dig med at finde den tandregulering, der passer bedst til dig og dit behov - bl.a. med tandregulering fra 8 uger.

Lige fortænder på få uger med Inman Aligner

Usynlig tandregulering for voksne - Invisalign

Traditionel tandregulering - hvid og metal

Bøjle på bagsiden af tænderne - Incognito

Aalborg Tandplejeteam har tilbudt tandregulering siden 1995 og har stor erfaring indenfor dette område. Vi har en specialtandlæge i tandregulering tilknyttet klinikken, hvorfor det er muligt at få større og mere komplicerede tandreguleringer hos os. 

Konsultation
- hvilken behandling er den rigtige for dig?

En tandretning er en yderst individuel behandling. Derfor er det nødvendigt at se dig og dine tænder til en konsultation. Her vurderes det, ud fra dine forventninger og ønsker, hvilken behandling, der er den rigtige for dig. Du får oplyst priser, behandlingsvarighed, forventet resultat og fordele/ulemper m.m.

Her ses Specialtandlæge Johan Knudsen og Cheftandlæge Charlotte Nyby. De står for al tandretning på klinikken.

Hvem får rettet tænder hos Aalborg Tandplejeteam?

  • Børn/unge der er afvist i det kommunale system, hvor der er økonomiske begrænsninger for, hvor mange der kan få rettet tænder
  • Voksne fra 18 til 80+

Alle former for tandregulering
Vi tilbyder alle former for tandretning her på vores moderne klinik i Aalborg. Læs mere om hver type i de fire bokse ovenfor. 

 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.