fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Tandkroner - nu også i plast 

Har du mistet en tand grundet knæk eller hul i tanden? Vores dygtige tandlæger kan erstatte den naturlige tand med en tandkrone, der passer nøjagtigt til dig og dine tænder. 

Flere og flere tandkroner er nu i plast, fordi det ofte er den rette løsning og til en helt anden pris end de traditionelle guld- eller porcelænskroner.

Vi bevarer og beskytter dine tænder


Vi vil altid vælge den type tandkrone, der beskytter din naturlige tand mest muligt. Det vil sige; vi vil bore så lidt som muligt i din naturlige tand.

Derfor er første valg plastmaterialer, der kan "lime" til din tand:

  • Plastkroner lavet direkte i munden 
  • Specialfremstillet plastkrone 

Er der mistet meget tand kan valget være:

  • Porcelænskrone helt uden metal
  • Metal keramik krone
  • GuldkroneEn tand består af en rod, som sidder i knoglen, og som en krone, der er det, man ser i munden. Den bedste krone er din naturlig krone, men når den enten er knækket eller slidt, kan den erstattes med forskellige kronetyper. 

Komplet løsning af høj kvalitet
Der er forskel på, hvad du får for pengene, når du skal have en tandkrone hos en tandlæge. Hos Aalborg Tandplejeteam får du en komplet løsning af høj kvalitet i alle led til en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Mange fordele
Udover selve tandkronen tager vi højde for alt det, du ikke kan vide om behandlingens kvalitet, holdbarhed og æstetik. Der er 1, 2 - ja, rigtig mange fordele ved en komplet løsning!


Er fundamentet i orden? Vi kontrollerer med røntgen! 
Når det viser sig, at en tand er blevet for svag og har behov for en kronebehandling, starter vi altid med et røntgenbillede for at sikre, at fundamentet (dvs. tandroden og knoglen) er sunde og stærke nok til behandlingen. Derved sikrer vi, at vi stiller en mere sikker prognose.

Smertefri behandling? Komplet bedøvelse er inklusiv! 
Det er valgtfrit, om du ønsker bedøvelse, men da langt de fleste foretrækker bedøvelse, fordi det er en lidt større behandling, er smertefri behandling (baseret på lokalbedøvelse) inkluderet i prisen. Det betyder også, at du ikke betaler mere, selvom vi skal bedøve af flere omgange. Det kalder vi en komplet bedøvelse.

Naturligt udseende? Farveprøve er inklusiv!
Der tages individuelle farveprøver enten af tandlægen eller den tekniker, der skal udforme tandkronen. Dette gør, at tanden får et naturligt udseende, og at den passer perfekt ind i det naturlige tandsæt.

Skånsom metode? Vi bevarer mere tand!
Vi anvender så vidt muligt en skånsom metode, som både giver et flottere resultat men også ofte mulighed for at spare tanden, når tanden beslibes til kronen. Bl.a. bruger vi specielle boremaskiner, der er mindre belastende for tanden. I det hele taget er der fra vores side megen fokus på at spare tandvæv og at beskytte tanden undervejs i behandlingen, så man undgår irritation af tandnerven og smerter under behandlingen.

Kvalitet? Kronen fremstilles på dansk laboratorium!
Kronen bliver fremstillet på dansk certificeret laboratorium med de nyeste teknikker og de bedste og mest gennemprøvede materialer. For at sikre den bedste kvalitet har vi et tæt samarbejde med teknikeren. Vi er løbende på kurser i Danmark og internationalt med vores tekniker for at optimere samarbejdet og vores viden, så vi kan levere de absolut bedste løsninger.

Holdbarhed? Vi anvender de bedste materialer!
Vi anvender de bedste og mest gennemprøvede materialer. Bl.a. arbejder vi 100 % med rene porcelæns løsninger. Dvs. slet ingen metal. Dette er både mere naturligt og kosmetisk afbalanceret, kræver mindre slibning og giver lang holdbarhed. Målet er en løsning, der beskytter din tand og dit tandsæt livet ud.

Gener? Du får en midlertidig krone! 
Mens du venter på, at den endelige krone bliver fremstillet, får du en foreløblig krone i et tandfarvet materiale, der beskytter din tand og dit bid.

 
 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.