fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

´


Ledig tandplejerstilling ved Aalborg Tandplejeteam

Stillingen kan være deltid eller fuldtid

Ledig stilling for engageret tandplejer med interesse for paradontose og bidfunktion.

Du vil få en vigtig rolle i teamet, hvor vi arbejder efter samme mål: Smil for livet på naturligvis. Derfor har vores tandplejere fokus på forebyggelse, parodontose, bidfunktion og patienten i centrum generelt. 

Du vil få god tid til dine behandlinger og mulighed for assistance ved PA-registreringer. Hos os er patienten altid i centrum og du vil have tid og ro til at give dine patienter den bedste oplevelse.

Hos Aalborg Tandplejeteam stræber vi efter et højt fagligt niveau og du vil indgå i tæt samarbejde med hele teamet, som består af; 2 tandplejere, 6 tandlæger og 3 specialtandlæger - heraf én af dem indenfor parodontologi. 

Receptionen er bemandet med 2 dygtige kvinder, der samler trådene og hjælper behandlerne med at holde fokus på patienten, fagligheden og det gode arbejdsmiljø. Herudover har vi også ansat en fysioterapeut og en tandfe til at optimere vores egen sundhed og velvære. På gulvet har vi en dygtig studentermedarbejder.

Aalborg Tandplejeteam har 30 års erfaring med vævsbevarende tandpleje, hvor forebyggelse, helhedstanke og patienten i centrum er vigtige fokuspunkter. 

Vi har altid arbejdet med personlig og faglig udvikling og sammen med tandlægerne, deltager du bl.a. regelmæssigt i behandlermøder mm.

 

Ønsket start: 1/5 - 1/6.
Stillingen kan være deltid eller fuldtid.

Der kaldes til samtaler løbende, så send derfor din ansøgning med CV snarest. 
Send til: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Uopfordret ansøgning
Vi tager altid imod uopfordrede ansøgninger og du er velkommen til at sende os din.
Send os din ansøgning og CV til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
 

 

 
 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.