fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Ledige stillinger hos Aalborg Tandplejeteam

 

Aalborg Tandplejeteam søger en tandplejer til enten del- og fuldtidsstilling. 

 

Ledig stilling for engageret tandplejer med interesse for paradentose, bidfunktion. 

Du har evnen til at sætte patienten i centrum og lysten til at indgå i et etableret tværfagligt samarbejde.

Aalborg Tandplejeteam har 30 års erfaring med minimal invasiv tandpleje, hvor forebyggelse, helhedstanke, patienten i centrum, faglig og personlig udvikling er vigtige fokuspunkter.

Du vil få en vigtig plads i teamet der bl.a. består af 4 tandplejere, en specialtandlæge indenfor parodontologi og implantologi, 4 tandlæger, 1 specialtandlæge indenfor ortodonti, en kæbekirurg samt en faglig cheftandlæge.

Du vil få god tid til dine behandlinger og mulighed for assistance ved PA-registreringer. Sammen med tandlægerne deltager du regelmæssigt i behandlermøder m.m.  

Receptionen er bemandet med 3 dygtige kvinder, der samler trådene, og hjælper behandlerne med at holde fokus på patienten, fagligheden og det gode arbejdsmiljø. 

Herudover har vi ansat fysioterapeut og en tandfe for at optimere vores egen sundhed og velvære. På gulvet har vi en dygtig studentermedarbejder.

 

Har du spørgsmål, kan du ringe på 98117616 eller skrive til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Vi glæder os til at møde dig . 

 

 
 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.