fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Flot og sikker tandblegning

Ønsker du dig hvidere tænder? Vi kan tilbyde dig tandblegning af høj kvalitet med et flot resultat! 

Tænder og tandkød skal være sundt og iorden, ellers bleger vi ikke, fortæller cheftandlæge Charlotte Nyby.
 

 

Beskytter den naturlige emalje
Hos Aalborg Tandplejeteam tager vi blegning meget alvorligt. Vi vil ikke beskadige din naturlige emalje. Derfor har vi forfinet vores teknik, hvor vi med omhu, grundig instruktion og de allerbedste materialer sikrer dig en sikker og flot tandblegning.

Er dine tænder egnet?
For at vi kan tilbyde dig en sikker behandling med tandblegning, er det allervigtigste, at vurdere om netop dine tænder egner sig til blegning, og vurdere, om vi kan indfri de forventninger, du har. Det gør vi første gang, vi mødes.

Fordelene ved tandblegning hos Aalborg Tandplejeteam er bl. a.:

  • Grundig undersøgelse
  • Beskadiger ikke emaljen
  • Forfinet teknink
  • Nem og sikker metode
  • Naturlig helhed og resultat
  • Hjemmeblegning
  • Let at vedligeholde hele livet

                       

Blegning på klinikken
Du kan vælge mellem to måder at blege tænder på hos Aalborg Tandplejeteam.
Den ene mulighed er klinikblegning. Det er for dig, der ønsker hvidere tænder hurtigt og effektivt. Dine tænder bleges af professionelle på klinikken i én behandling. Behandlingen har et synligt resultat med det samme.

Hjemmeblegning
Den anden mulighed er hjemmeblegning, hvor du får speciallavede skinner med hjem. Med skinnerne og rette instruktion kan du selv blege dine tænder og vedligeholde den flotte lyse farve. Ved hjemmeblegning er forløbet:

Tid nr. 1 - Afklaring og kontrol
Det er helt nødvendigt, at du ingen sygdomme har i tandkød og tænder inden en eventuel behandling. Vi kontrollerer dine tænder og tandkød og gennemgår de spørgsmål, du måtte have, samt de forventninger du har til resultatet. Vores mål er, at du vil være godt orienteret om, hvordan det foregår, vedligehold, hvor længe du skal forvente det holder, fordele, ulemper mv.

Tid nr. 2 - Start af behandlingen
Hvis alt falder rigtigt ud og du er egnet, får du en tid til aftryk af dine tænder og instruktion i blegningen. Der fremstilles en helt individuel blege-skinne til dig, så du nænsomt kan blege dine tænder. Desuden tages der en farveprøve af dine tænder, som vi bruger til at vurdere behandlingens effekt med. Tænderne skal herfra bleges 30 min. hver dag for at få den ønskede effekt. 

Tid nr. 3 - Kontrol
Du vil efter 1 uges blegning få en tid til kontrol. Dette gør vi for at sikre, at alt går, som det skal, og for at besvare eventuelle spørgsmål. Det vurderes, hvor mange dage du skal fortsætte blegningen. Til slut er der endnu en kontrol, og der tages farveprøve igen. Du beholder skinnerne, der kan anvendes til en brush-up siden hen.

Her ses klinikassistent, Rikke Nordhald instruerer Camilla i, hvordan hun skal
foretage sin hjemmeblegning

 

Det bedste og mest sikre produkt
Blandt flere tandblegnings-produkter har vi udvalgt det, vi anser for at være det mest sikre og ikke-skadelige produkt, der fås idag. Der er tale om et produkt med meget lav koncentration af det, der bleger - nemlig brintoverilte. Vi arbejder med sikker- højkvalitets teknik og produkt. Prisen er inklusiv hele behandlingen, ekstra kontroller og blegeprodukt til brush-up x 3.

 
 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.