fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Implantat - hvis der mangler en tand, eller flere

Hvis du mangler en eller flere tænder, kan et implantat være en rigtig god løsning. Implantatbehandling giver et fast og stabilt bid, helhed og bidrager til et flot smil.  

Implantater erstatter både enkelttænder, men kan også erstatte, hvis der mangler flere tænder (implantatbro). Da implantatet ("den nye tand") sidder fast som de almindelige tænder (i kæben), vil de nye tænder praktisk talt føles ligesom dine naturlige tænder og give samme fordele som egne tænder.

Sikkert bid og helhed
Udover at du får dit bid tilbage, så er der også åbenlyse kosmetiske fordele fordi implantater sidder fast, har samme farve og falder i med dine andre tænder. Det giver helhed og et flot smil.

Skånsom
Metoden er i øvrigt også skånsom ift. de andre tænder, fordi implantatet sidder fast som dine naturlige tænder i kæben og ikke kræver fæstning på dine øvrige tænder. 

Holder længe
Erfaringen med implantater er, at ca. 95 procent af alle implantatbehandlinger fungerer efter fem år, iflg. Dansk Tandlægeforening.

Stor ekspertise & bedste materialer
Aalborg Tandplejeteam har udført implantatbehandlinger i 22 år og har stor viden og erfaring med implantater. Vi har udvalgt de bedste leverandører og anvender de bedste kvalitetsmaterialer til implantater. Det har du fortjent. 

Mangler du flere tænder - implantatbro
Hvis du mangler flere tænder, kan en implantatbro erstatte dem. Fordelen ved implantatbro er, at de sidder fast og føles mere som egne tænder end en bro. Med en implantatbro skal der ikke slibes på nabotænderne, som hvis de skulle erstattes med en bro, og der er heller ingen synlige bøjler som ved en aftagelig protese.


Skal du have erstattet alle tænder kan man få en protese, der sidder fast på 2-4 implantater. Desuden kan du med 6 implantater få en fastsiddende implantatbro, der erstatter alle dine tænder.

Godt at vide vedr. implantater
Behandling med implantater er en gennemtestet metode men hører dog til de mere avancerede behandlinger, der kræver en vurdering af egnethed på klinikken.
Der findes faktisk mere end 400 produkter, hvor KUN 4 har evidensbaseret forskning bag deres produkt.
Alle undersøgelser viser, at jo mere erfaren og dygtig behandleren er, desto større sikkerhed er der for, at implantatbehandlingen lykkes over tid.

Special tandlæge Lambros Kostopoulos
Hos Aalborg Tandplejeteam indsættes alle implantater af Lambros Kostopoulos.
Lambros Kostopoulos har udover tandlægeuddannelsen to specialtandlæge-uddannelser. Dels er han specialtandlæge inden for tand-, mund- og kæbekirurgi, dels specialiseret inden for paradontose-behandling.
Han har flere års erfaring som forsker inden for knoglegenopbygning og implantatoperationer. Han har i mere end tyve år udelukkende beskæftiget sig med denne type behandlinger.
Fordelen er, at han mestrer knoglegenopbygning og kan i mange tilfælde ”redde” tænder, der af andre er dømt "ude".

Lambros Kostopoulos mestrer teknikker, der kan forstærke den knogle, som implantatet skal sidde i. Dette betyder meget for holdbarheden af implantatet i mange år frem. Skulle der komme sygdomme ved implantatet, kan han i mange tilfælde også behandle dette.

Eksklusiv behandling
Implantat er en eksklusiv behandling ved tandtab - en behandling, der, når den er udført korrekt og omhyggeligt, kan give flotte og holdbare resultater.

Sådan kommer du igang
Inden eventuel behandling aftales, gennemgår vi dit bid og kæben. F.eks. skal kæbeknoglen være parat til denne type behandling. 

Vedligehold og renhold af implantater
Når du har fået en eller flere implantatkroner, er det nødvendigt at skabe optimale forhold omkring det. Læs om vedligehold, renhold og kontrol af implantater her.

 
 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.