fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Slidplast - Slidte tænder kan forskønnes og forstærkes med enkel behandling

Hos Aalborg Tandplejeteam er vi specialiseret i at behandle slidte tænder. Hvis du har slidte tænder, kan vi styrke dem og få dem til at se sunde ud igen - helt smertefrit - med slidplast.

Dine tænder ændrer udseende, når de er slidte
Når tanden/emaljen er slidt, bliver det meget bløde tandben synligt og tanden tynd og skrøbelig. Den får et ru og ujævnt udseende og der opstår en uhensigtsmæssig spiral, hvor tanden slides endnu mere og hurtigere.

Det blottede tandben tager ligeledes meget lettere imod misfarvninger og giver en mørk synlig kant. Smilets udseende vil derfor syne mørkere.

Et nyt lag emalje med slidplast
Løsningen vil ofte være at forstærke dine tænder med et lag slidplast, der lægges på den slidte kant. Slidplasten vil fungere som et nyt lag emalje, der beskytter mod yderligere slid og genskaber det mistede tandemalje. Hermed vil tyggefunktionen ligeledes blive genoprettet.

Æstetisk smukt og naturligt
Dine tænder vil straks komme til at se sunde og velholdte ud og de vil syne lysere, da den mørke misfarvning nu er dækket. Du får et resultat, der både ser ud og fungerer som en naturlig tand.

  

Smertefri behandling uden at bore
Der skal ikke bores. Overfladen skal kun gøres ru, så plasten kan binde til din tand. Behandlingen er smertefri og kræver ingen bedøvelse.  

Førende indenfor slid- og plastbehandlinger
Teknikken bag slidplast er vanskelig og kræver præcision fra tandlægen, da det skal tilpasses din bidfunktion. Hos Aalborg Tandplejeteam er vi specialister i slid- og plastbehandlinger og underviser ligeledes andre tandlæger landet over i samme teknikker. 

 
 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.