fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Helhedsplan - dine tænder, dit bid, dit smil

Tændernes sundhed og holdbarhed har betydning for vort sociale liv, men også for hele vort helbred.

En tand er ikke bare en tand!
En tand er en del af et tandsæt.
Tandsættet er en meget vigtig del af dit smil og en afgørende del af hele tyggeapparatet.
Tyggeapparatet hænger sammen med resten af dig.

Helhed
Helhed, for os, betyder, at du kan bevare dine tænder smukke og i god tyggefunktion hele livet. 

Mennesket bag tænderne
Det kræver, at vi har tid og viden til at overskue hele tandsættet, kæbeleddet og tyggemuskler men også det menneske, der er bag tanden.

Forskellige faktorer spiller ind
At skabe eller genskabe et smukt smil i god funktion kræver i høj grad øje for helheden. Faktorer som økonomi, tandlægeskræk, slutresultat, æstetik, holdbarhed og tyggefunktion spiller ind. Derfor sørger vi for at have god tid til at gøre dig til en vigtig medspiller i det team, der sammen med dig tager ansvar for dit smil.

Vi kan sikre et optimalt resultat for dig og dine tænder
I enhver situation kan vi sikre det optimale resultat for netop dig og dine tænder. Det kan vi, fordi vi har specialtandlæger, tandlæger og tandplejere samlet ét sted. I tæt samarbejde med hinanden sørger vi for, at du kan bevare dine tænder hele livet.

30 års erfaring
Hele Aalborg Tandplejeteam arbejder efter samme tankegang, der fokuserer på helhed, biologi, vævsbevarende teknikker og materialer. Vi har arbejdet udfra disse tanker i mere end 30 år og ser, at det virker med dejlige smil, der fungerer i mange år.

De nyeste og bedste teknikker
Nye teknikker og materialer melder sig løbende. Vi rejser verden tynd for at finde de bedste af de bedste, så de kan implementeres hos Aalborg Tandplejeteam til glæde for vore patienter.

Udbreder tankegang til andre tandlæger
I 2010 startede Charlotte Nyby (ejer og faglig chef) New Holistic Dentistry og afholder herigennem kurser og konferencer for andre tandlæger. New Holistic Dentistry arbejder for at udbrede kendskabet til helhedstænkende tandpleje og -behandling med det formål at bevare smukke, naturlige tænder gennem et helt liv.

 
 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.