fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Specialtandlæger i Aalborg

Vore specialtandlæger er en del af det team, der sikrer dig den aller bedste individuelle behandling.

Af stablen på 10 tandlæger har Aalborg Tandplejeteam tilknyttet 3 specialtandlæger i Aalborg med specialer indenfor

  • Kæbekirurgi
  • Implantater & Parandontosebehandling
  • Ortodonti (tandregulering)

De bedste inden for deres felt
Alle specialister har været tilknyttet Aalborg Tandplejeteam i en årrække og er blandt de bedste indenfor hvert deres felt.

Håndplukket specialister
Allerede for mere end 20 år siden fik Aalborg Tandplejeteam den første specialtandlæge tilknyttet - Martin Dahl. Sidenhen har Charlotte Nyby håndplukket Lambros Kostopolus og Johan C. Knudsen til at indgå i vort team.

Hvorfor specialtandlæger?
Fordi det at bevare et tandsæt hele livet kan kræve extra ekspertise. Samtidig giver det automatisk et fagligt løft til hele klinikken at have disse dygtige specialister i huset. Det vil du kunne mærke som patient.

Hvad dækker titlen specialtandlæge over?
Titlen er beskyttet og kræver en autoriseret efteruddannelse inden for det specifikke område. Uddannelsen består udover praktisk klinisk erfaring af forskning m.m.

Vi arbejder interdiciplinært
Vi bryster os af, at vi tilstræber at arbejde interdiciplinært og ikke multidiciplinært. D.v.s. vi sidder ikke på hver sin pind med hvert vort speciale - vi vidensdeler og taler sammen, og dette er det du vil opleve.
På denne måde opnår vi verdensklasse-resultater samtidig med, at du kan føle dig tryg og godt behandlet lokalt i Aalborg.

Alle aldre - fra hele landet
Vi er blandt de førende i at arbejde med smil og helhed og med tandbevarende metoder og modtager patienter fra hele Danmark. Yngste patient er under 10 år, ældre er over 90 år. Her kommer alle.

"Jeg er meget stolt over alle vore dygtige, faste medarbejdere og af vore internationalt anerkendte specialister. Som faglig chef er jeg leder, også af klinikkens specialtandlæger og er ankermand i større komplicerende behandliger." - Charlotte Nyby

Johan Corydon Knudsen

Specialtandlæge

Lambros Kostopoulos

Specialtandlæge

Martin Dahl

Specialtandlæge