fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Martin Dahl

Martin Dahl

Specialtandlæge

Martin Dahl - specialtandlæge i tand-, mund- og kæbekirurgi. Uddannet tandlæge fra Aarhus i 1985. Tilknyttet Aalborg Tandplejeteam siden 1991.

Martin arbejder fortsat også for Aarhus Universitets afdeling for kæbekirurgi.

Overtandlæge op kæbekirurgisk
Martin er overtandlæge på kæbekirurgisk afdeling, Århus Kommunehospital. Udover at fjerne vanskelige visdomstænder m.m. foretager han implantatbehandlinger. Hans speciale er sygdomme relateret til kæbeled.

Martins specialer ved Aalborg Tandplejeteam
Hos Aalborg Tandplejeteam arbejder jeg med komplicerede visdomstænder, vanskelige tandudtrækninger, rodspids-betændelse, rodbehandlede tænder med fortsat betændelse, slimhindeforandringer i mundhulen, der kan være cancer men også have mange andre årsager, og jeg fjerner mindre cyster i kæberne.

Udtalelse fra Cheftandlæge Charlotte Nyby
"Martin Dahl startede allerede i 1991 som specialtandlæge hos Aalborg Tandplejeteam. Både patienter, der gik hos os, kunne blive behandlet af Martin, men også udefrakommende med henvisning.
Martin er en ekstrem erfaren kæbekirurg og en eminent underviser. Han har fra start lært os om hygiejneprincipper på hospitalsniveau og har efterhånden uddannet mange klinikassistenter i at assistere ved operationer.
Han er behagelig, venlig, nænsom og tager stort hensyn til den enkelte patient. Dette gør det meget nemmere at skulle have en operation hos Martin.
Martin er således en vigtig del af teamet, der bidrager med viden og forskningsresultater direkte fra hospitalet.
En kæmpefordel for dig er, at du her i huset kan blive undersøgt af en specialist, hvis du fx har kæbeledsproblemer.
Vi er meget glade for og stolte af at have en specialtandlæge og en personlighed som Martin Dahl på vores klinik."

- Charlotte Nyby, faglig chef