fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Charlotte Nyby

Charlotte Nyby

Tandlæge

Charlotte Nyby - cheftandlæge med speciel fokus på helhedstankegang og kosmetisk tandpleje. Uddannet tandlæge i 1986 og indehaver af Aalborg Tandplejeteam igennem 31 år.

Minimal invasiv tandpleje
Klinikken er bygget op omkring min altoverskyggende ambition og filosofi om, at alt tandlægearbejde skal være så lidt indgribende som muligt - patienterne skal bevare deres egne tænder så længe som muligt i den bedst mulige stand. Derfor bliver alle patienters tand-status nøje registreret og analyseret, så vi har overblik over, hvordan tandsættet vil udvikle sig over tid.

Langtidstænkende
Vi laver ikke noget på en 30-årig, der ikke tager højde for, at tænderne skal være gode, funktionsdygtige og pæne, når patienten er 80 år gammel. Det er alt arbejdet i klinikken lagt til rette efter, og det er hele personalets målsætning.

Specialer
Jeg arbejder med tandretning af fortænder på voksne med Inman Aligner-metoden og har nu gennemført mere end 700 behandlinger med super gode resultater æstetisk, med forbedring af bidfunktion og minimering af slid på tænderne. Jeg arbejder desuden med implantater, facader og kroner efter samme motto - mindst mulig indgriben i patienternes egne tænder.

Kvalitet i højsædet
Udover mit arbejde med mine patienter er jeg faglig chef og har ansvaret for, at den røde tråd går gennem alle behandlinger udført hos os. Jeg kræver, at vi hver især er optimalt dygtige, omhyggelige og arbejder efter de samme protokoller, men også at vi deler vores viden indbyrdes. Det kalder jeg interdiciplinært samarbejde, hvilket giver de allerbedste resultater for vore patienter og samtidig holder os på dupperne i vores faglige og menneskelige udvikling.

Holder foredrag og underviser andre tandlæger
Jeg har grundlagt New Holistic Dentistry, der arbejder på at udbrede kendskabet til de former for tandlægearbejde, der er langsigtede og hensynsfulde med fokus på at bibeholde sine egne tænder længst muligt - i bedst mulige stand. I den forbindelse holder jeg foredrag og underviser.

Mere spændende og udfordrende end nogensinde
I dag oplever jeg mit arbejde som tandlæge mere spændende og udfordrende end nogensinde. Jeg nyder den store faglige dygtighed hos mine medarbejdere og vort dejlige arbejdsmiljø, som alle bidrager til. Navnet 'Tandplejeteam' blev tilbage i 1999 ikke valgt for sjov - Vi er et team, et fantastisk godt team, sammen med vore patienter. 

Indgår i team med

Rikke

Klinikassistent

Marian

Tandplejer