fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Facader - hvis du ønsker at forskønne og forstærke dine fortænder

Er din emalje på fortænderne misfarvet, slidt eller knækket? Facadebehandling giver mulighed for at forskønne og forstærke emaljen på en yderst vævsvenlig måde.

En facade er tynd skal af enten porcelæn eller plast, der limes på den naturlige tands overflade. På denne måde kan tandens form eller farve ændres uden at beskadige det naturlige tandvæv. Behandlingen er smertefri og du kan gå herfra med ’nye’ fortænder efter blot 1 besøg.

Æstetisk er facader den smukkeste og mest naturlige valg. Aalborg Tandplejeteam anvender en unik teknik, som har stort respekt for dit naturlige tandvæv. Teknikken har tandlæge Charlotte Nyby lært i udlandet. Hun har nu over 30 års erfaring og flere tusinde vellykkede facadebehandlinger bag sig. 

Her kan du læse beretninger fra patienter, der har fået facadebehandlinger.

Her ses Merete, som fik facader på sine fortænder efter en tandretning. Nu stråler hendes glade personlighed i hendes smukke smil. 

Før facader

Efter facader

Tag en snak med din tandlæge, hvis du er ked af udseendet på dine fortænder – sammen kan vi tage en snak om facader, og hvilken løsning, der passer bedst til dig og dit smil.

Du kan også læse mere om porcelænsfacader og plastfacader

 
 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.