fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Tandbevarende behandlinger

Intet kan erstatte den smukke naturlige tands styrke. Derfor gør vi hos Aalborg Tandplejeteam alt for, at du kan bevare dine egne tænder hele livet!

For at kunne bevare et tandsæt hele livet er det nødvendigt at tænke helhed og langsigtet. Det vil du opleve, at vi gør hos Aalborg Tandplejeteam.

Hele klinikken arbejder efter de samme principper, som kort er opsummeret her:

 • Information & dialog
  Det er vigtigt, at du ved, hvordan dine tænder har det. Derfor involverer vi dig og sætter god tid af til at give dig nok information til, at du selv kan være med til at holde øje og passe på dine tænder.
   
 • Forebyggelse og vedligehold
  Det handler om at gribe ind inden den store skade sker på dine tænder. Det er altid bedre at forebygge end at behandle. Gennem forebyggelse og løbende vedligeholdelse er det muligt at undgå huller i tænderne, slidte fyldninger, knækkede tænder, slidte tænder osv.
   
 • Skånsom biologisk reperation 
  Hvis skaden dog er sket, handler det om at genoprette tanden så nænsomt som overhovedet muligt - uden at fjerne mere af den skadede tand. De teknikker vi bruger sparer på din egen tand, men kræver god tid, det ypperste håndværk og de aller bedste materialer.

Stadig smukke hvide tænder efter 30 år

Henrik Ellegaard er kommet hos os i over 30 år. I alle disse år er det kun blevet til en lille plastfyldning svarende til det slid, der kommer gennem almindelig brug. Ingen huller og sundt tandkød er bevaret i de år, Henrik har gået hos os. Det har været muligt, da vi sætter god tid af til undersøgelse og forebyggelse. Og selvfølgelig fordi Henrik selv passer godt på sine tænder.

Dette fokus har vi for alle vore patienter!

 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.