fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Lambros Kostopoulos

Lambros Kostopoulos

Specialtandlæge

Lambros Kostopoulos, MS, PhD. - specialtandlæge i Tand-, Mund- og Kæbekirurgi, EFP-anerkendt specialtandlæge i Parodontologi. Har været tilknyttet Århus Universitet i 20 år og Aalborg Tandplejeteam i mere end 20 år.

Lambros beskæftiger sig med forskning vedr. knoglebiologi, knogleregeneration, parodontologi, parodontal regeneration, implantologi og knoglerekonstruktiv kirurgi.

Gendanner knogle
Mit speciale er gendannelse af knogle og blødt væv rundt omkring tænderne eller i kæberne.

Implantater
Jeg beskæftiger mig også med implantater til erstatning for tænder, der er mistet på grund af traume eller sygdom.

Bruger kun dokumenterede implantater
Det er tidens trend, at der hele tiden bliver introduceret nye metoder og materialer, desværre uden den nødvendige dokumentation. Lige nu er der for eksempel ca. 400 forskellige implantatsystemer på markedet. Jeg bruger kun fire af dem. De fire som er bedst dokumenteret, dvs. bedst for vores patienter.

Bliver ved med at stræbe 
Min grundtanke i mit arbejde er, at det afgørende er måden, man bruger materialer og metoder på, og at man aldrig skal være helt tilfreds med sit arbejde. Man skal blive ved at stræbe. 

Bruger 30 års erfaring
Jeg bruger hver dag 30 års erfaring og viden til gavn for mine patienter.

Udtalelse fra cheftandlæge Charlotte Nyby
"For mere end 20 år siden kontaktede jeg Lambros Kostopoulos for at invitere ham til at være tilknyttet Aalborg Tandplejeteams specialteam.
Med speciale i både paradentose og kæbekirurgi kan han, som en af de få i Europa, både bevare, beskytte og genopbygge den knogle og det tandkød, tænderne sidder fast i. Mister man dog en tand, er han ekspert i at erstatte tanden med et implantat, der holder og ser smukt ud.
Lambros tankesæt og måde at arbejde på passer perfekt ind i vores – ikke mindst i konceptet bag bæredygtig tandpleje."

- Charlotte Nyby, faglig chef

Indgår i team med

Anja

Klinikassistent Receptionist

Marian

Tandplejer