fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Gitte kom til tandlæge efter 18 år

Behandling af tandlægeskræk og endelig til tandlæge efter 18 år:
Fra flov til stolt

 

Da Gittes 50-års fødselsdag stod for døren, tog hun en beslutning, der havde været længe under opsejling – nemlig at tænderne skulle tjekkes ved en tandlæge.

Der var gået 18 år, siden Giite sidst havde været hos tandlægen, og den runde fødselsdag var en milepæl for Gitte omkring beslutningen om at gå til tandlæge:
- Jeg var udmærket klar over, at det ikke var helt godt med tænderne, fortæller hun og fortsætter:
- Det blødte for eksempel fra tandkødet, når jeg børstede tænder, og jeg kunne se, at jeg havde meget tandsten.

Fra flov til handling
Gitte arbejder til daglig blandt andet med sundhed, og også derfor var hun flov over, at hun ikke tog sig af sine tænders helbred – så det skulle der gøres noget ved.

Behandling med helhed
Gitte tog kontakt til Aalborg Tandplejeteam, hvor der blev lagt en behandlingsplan. De gamle sølvfyldninger blev udskiftet med nye i plast, som udover at være bedre for tænderne også har en åbenlys kosmetisk fordel, da de er hvide og langt mere diskrete end de traditionelle mørke sølvfyldninger.

Hånd om tandlægeskrækken
- Jeg var virkelig bange for at komme til tandlæge, og jeg var flov over mine tænders tilstand – egentlig ikke udseendemæssigt, men mere omkring deres sundhed, da jeg vidste, at de var blevet forsømt, fortæller Gitte.

Heldigvis opdagede Gitte hurtigt, at hun var kommet til en klinik, der tager tandlægeskrækken alvorligt og lytter til patienternes ønsker:
- Aalborg Tandplejeteam er et varmt sted, hvor der bliver taget hensyn. Vi aftalte for eksempel, at jeg til hver en tid bare rækker hånden op, når jeg trænger til en pause. Det virker meget beroligende, at behandlingen sker i mit eget tempo, ligesom at høretelefoner med musik har en afslappende effekt, når man er lidt anspændt. Gitte fortsætter:
- Jeg vil gerne anbefale stedet til andre, der lider af tandlægeskræk, for der er en behagelig stemning på klinikken og god tid til at snakke om behandlingen - og det hjælper på nervøsiteten.”

Kronen på værket
En tandkrone, en paradentosebehandling og en tandrensning skulle der til, inden Gittes tænder var velplejede og fine, og der kunne vinkes farvel til mange års dårlig samvittighed.
- I dag tænker jeg aldrig på mine tænder som et problem, for jeg véd, at de er i gode hænder. Og jeg har lært, at man selv kan gøre fantastisk meget for sine tænder.

@En god tandlæge motiverer jo til, at man passer godt på dem, og det er, hvad jeg har oplevet ved Aalborg Tandplejeteam” slutter Gitte.

Cheftandlæge Charlotte Nyby:
Helhedsplanen giver patienten overblik og valgmuligheder

Cheftandlæge Charlotte NybyFor mange patientienter er det afgørende, at de får overblik over, hvordan det står til med deres tænder.

Ikke mindst lige så vigtigt at de fremadrettet får valgmuligheder, så de kan pleje tænderne og forebygge problemer, siger cheftandlæge og specialist i helhedsbehandling, Charlotte Nyby.

Det er vigtigt at kende sine tænder og sine behov - og vide hvad der kommer.

Hvordan vi arbejder, uddyber vi her på denne lille præsentation af Aalborg Tandplejeteam.

Gitte kom til tandlæge efter 18 år

Vi behandler

Hos Aalborg Tandplejeteam har vi er meget omhyggelige, og tager os god tid for, at sikre at du får den bedst mulige behandling. Det vil du opleve, når vi behandler dig.

Klik på ovenstående links for at læse mere om hvordan vi sikre smil for livet. 

Relaterede behandlinger

Christian havde pladsmangel, overbid & skæve tænder

Christian havde pladsmangel, overbid & skæve tænder

Christian fik lagt en helhedsplan

 Kurt led af tandpine og tandlægeskræk

Kurt led af tandpine og tandlægeskræk

Kurt havde flere problemer med sine tænder, såsom tandpine, tandlægeskræk mv.

Laila var uheldig og knækkede en fortand

Laila var uheldig og knækkede en fortand

Trods tandlægeskræk fik Laila et harmonisk og naturligt smil, der klæder hendes person.

Lene knækkede sine fortænder lige op til ferien

Lene knækkede sine fortænder lige op til ferien

Lene kunne gå hjem med 2 naturtro fortænder efter blot en times tid.

 
 
 
 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.