fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Rettelse af en lille skævhed skåner og bevarer Franks tænder

Rettelse af en lille skævhed skåner og bevarer Franks tænder

Frank bidder hårdt sammen, og hans fortænder sad en smule skævt. Skævheden var ikke noget der generede Frank – men den ville med tiden skade hans fortænder, fordi han bider hårdt sammen.

 

At tænke langt frem har reddet Franks fortænder 

Frank så ikke de lidt skæve fortænder som et problem, indtil det med tiden blev tydeligt, at hans hårde sammenbid ville slide og skade fortænderne, så længe overkæbens og underkæbens fortænder ramte hinanden skævt. Heldigvis kunne tandretning med den aftagelige Inman Aligner aflaste fortænderne, ved at rette, så de sidder lige og belastningen i biddet er mere jævnt fordelt. På den måde risikerer Frank ikke at skade eller miste sine fortænder med tiden på grund af det hårde tryg fra sit bid. Frank så ikke de lidt skæve fortænder som et problem, indtil det med tiden blev tydeligt, at hans hårde sammenbid ville slide og skade fortænderne, så længe overkæbens og underkæbens fortænder ramte hinanden skævt. Heldigvis kunne tandretning med den aftagelige Inman Aligner aflaste fortænderne, ved at rette, så de sidder lige og belastningen i biddet er mere jævnt fordelt. På den måde risikerer Frank ikke at skade eller miste sine fortænder med tiden på grund af det hårde tryg fra sit bid. 

Tid til at tænke det igennem

For Frank betød det meget, at have god tid til at tænke løsningen igennem. Først var han ikke vild med tanken om at gå med bøjle. Ved en snak med cheftandlæge Chalotte Nyby så han på mulighederne i den aftagelige Inman Aligner-bøjle. Inman Aligner var en god løsning til Frank, da den ikke ses let, kan tages ud, og på kort tid retter fortænderne. Efter Frank havde tænkt længe over behandlingen, besluttede han sig for at få rettet sine fortænder.

Det var ikke af kosmetiske årsager Frank valgte tandretning - han blev alligevel super glad for sit flotte smil. 

Stolt af resultatet 

Frank fik rettet sine fortænder på 10 uger med den aftagelige Inman Aligner, hvorefter en mild blegning og lidt plast på kanterne satte prikken over i’et. Resultatet vækkede særlig stort tilfredshed i Frank. Selvom det ikke var af kosmetiske årsager Frank fik rettet sine fortænder, så er han super glad for og stolt af sit smil nu. Nu bærer Frank et stort smukt smil, som holder hele livet. 

Frank viser det flotte resultat frem med et smil sammen med cheftandlæge Charlotte Nyby.

Rettelse af en lille skævhed skåner og bevarer Franks tænder

Fakta om helhedsplan, dialog & rådgivning

  • Sikrer dig fokus på større helhed
  • Giver dig større indsigt og bedre beslutningsgrundlag
  • Kan forebygge nye tandproblemer

Helhedshensyn fastholdes i en helhedplan, som bliver til gennem vores fælles dialog om dine tænders tilstand og dine ønsker. Mere om vores rådgivning & dialog.

Vi starter altid med at lærer dine tænder at kende, når du kommer hos os første gang.