fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Få en komplet bedøvelse - og slap af

En bedøvelse er ikke bare en bedøvelse hos en tandlæge.
Hos Aalborg Tandplejeteam betaler du f.eks. kun én gang, når du kommer til behandling - også selvom vi skal bedøve flere tænder. Det kalder vi en komplet bedøvelse og det koster ikke ekstra.

Hos Aalborg Tandplejeteam gør vi meget ud af den smertefri behandling og bedøver både skånsomt og tilstrækkeligt, fortæller tandlæge, Charlotte Nyby.

Smertefri behandling - slap af
Meningen med en bedøvelse er, at du ikke skal kunne mærke det i tanden, når den bliver behandlet. Du vælger en bedøvelse, fordi du ikke kan lide, at det gør ondt og for at slappe af.

Skånsom bedøvelse
Vi lægger først en overfladebedøvelse på tandkødet for at gøre det mindre følsomt og for at desinficere overfladen. Vi bedøver derefter meget roligt og forsigtigt. Vi bliver ved til bedøvelsen virker de nødvendige steder.

At du får den rette bedøvelse, som du har behov for - og ikke som vi mener "er nok" - er meget vigtigt for os. Vi har forskellige bedøvelsesmetoder og finder den, der passer bedst i de enkelte tilfælde.

Slut med bedøvelse i læbe og tunge!
Hvis du gerne vil undgå at blive bedøvet i læbe og tunge, er det muligt hos os.
En meget nøjagtig dosering gør, at det nu er slut med at være bedøvet i tungen og læben længe efter tandlægebesøget. Bedøvelses-pennen kan nemlig meget præcist bestemme, hvor meget bedøvelse den enkelte patient bør have. 

Ingen gener af bedøvelsen efter behandlingen
Der bedøves med en lille pen, og kun én tand bedøves af gangen. Du mærker ikke, at du er bedøvet, og det vil sige, at du efter endt behandling ikke er generet af bedøvelsen, og at du sagtens kan  tage videre til et møde eller på cafe.

Prisen er ikke højere
Det bedste er måske, at prisen på bedøvelse er den samme som normalt.

Tandlægeskræk?
Har du tendens til tandlægeskræk, så læs mere om hvordan vi kan afhjælpe tandlægeskræk.

Beroligende akupunktur
Vi tilbyder også beroligende akupunktur.

Se aktuel pris her.

 

 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.