fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Pernille blev glad for at smile

 

Pernille fik et smukt smil med en diskret bøjle

Pernille var ked af sine skæve tænder og en mørk fortand. Sammen fandt vi den løsning, der passer bedst til Pernille og, på skånsom vis, giver hende et flot og holdbart resultat. 

 

Diskret gennemsigtig bøjle 

Der findes flere løsninger ved tandretning. Pernilles behov var en fastsiddende bøjle, hvor der indenfor fastsiddende bøjler også findes muligheder for udseende på bøjlen. Pernille valgte en hvid bøjle, som er en meget diskret løsning. Du kan læse mere om de forskellige traditionelle bøjler her.

Ked af mørk fortand 

Pernille var også ked af farven på hendes ene fortand, som var meget mørk. Den mørke tand blev på klinikken bleget af vores topprofessionelle personale og pålagt lidt plast på kanterne. Den passer nu sammen med resten af det smukke smil. 

Smukt smil med god funktion

Tænder der sidder skævt, slides skævt. Efter tandretning fik Pernilles tænder lagt lidt plast på, hvor de var slidt en smule. Det var prikken over i’et for et stærkt og velfungerende tandsæt – og et smukt smil for livet. 

Pernille blev glad for at smile

Fakta om helhedsplan, dialog & rådgivning

  • Sikrer dig fokus på større helhed
  • Giver dig større indsigt og bedre beslutningsgrundlag
  • Kan forebygge nye tandproblemer

Helhedshensyn fastholdes i en helhedplan, som bliver til gennem vores fælles dialog om dine tænders tilstand og dine ønsker. Mere om vores rådgivning & dialog.

Vi starter altid med at lærer dine tænder at kende, når du kommer hos os første gang.

 
 
 
 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.