fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Stine fik et flot hvidt smil

Stine fik et flot hvidt smil 

Stine henvendte sig, da hun var ked af mellemrum mellem tænderne. Hun fik lagt en plan om blegning og vævbevarende metode til at lukke mellemrum. Nu bærer nu et flot hvidt smil. 

 

Overblik over forløbet

Ved en konsultation ved tandlæge Charlotte Nyby fik Stine overblik over mulighederne. Da Stines tænder sidder flot, og hendes bid fungerer godt, havde hun mulighed for at få lukket mellemrummene, ved at lægge lidt plast på tændernes sider. Ved at gøre hver tand i området en smule bredere med pålagt plast, lukkes mellemrummene uden at fjerne det naturlige og stærke tandvæv. 

 

Den rigtige vej mod et flot og holdbart resultat

Før Stines mellemrum blev lukket med plast fik hun en hjemmeblegning, så hendes tænder er smukke hvide og den plast der skal bruges dermed kan vælges i en ligeså lys hvid farve. Hjemmeblegningen foregår ved, at Stine i 18 dage i træk kommer lidt gel i en skinne, som er speciallavet til hendes tænder. Skinnen med gel har hun i 45 min. Når de 18 dage er gået er tænderne blevet flere toner lysere. 

Nænsom vævbevarende metode 

Aalborg Tandplejeteam arbejder udelukkende med vævbevarende metoder med respekt for det naturlige tandvæv. På den måde sikres tandens naturlige styrke og lange levetid. Også Stines behandling er blid og vævsbevarende, så hun kan have smukke sunde tænder hele livet. 

Ved tandblegning hos Aalborg Tandplejeteam bruges blide metoder, og forløbet kontrolleres af professionelle undervejs, som holder øje med farven. På den måde sikrer vi os gode resultater. 

Stines tænder blev nænsomt bleget og efterfølgende blev hendes mellemrum lukket, så hun har nu et smukt hvidt smil – som hun er rigtig glad for.

 

Læs mere om sikker tandblegning her.

Stine fik et flot hvidt smil

Fakta om helhedsplan, dialog & rådgivning

  • Sikrer dig fokus på større helhed
  • Giver dig større indsigt og bedre beslutningsgrundlag
  • Kan forebygge nye tandproblemer

Helhedshensyn fastholdes i en helhedplan, som bliver til gennem vores fælles dialog om dine tænders tilstand og dine ønsker. Mere om vores rådgivning & dialog.

Vi starter altid med at lærer dine tænder at kende, når du kommer hos os første gang.

 
 
 
 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.