fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Kirsten valgte en tandbevarende behandling

Aldrende tænder, smerter i kæber og ondt i hovedet var hverdag:
Tandbevarende behandling gjorde forskellen for Kirsten

Man ved, hvad man har - men ikke, hvad man får. Efter den devise havde 63-årige Kirsten Hansen i flere år levet med aldrende tænder, der faldt mere og mere fra hinanden og som gav smerter i kæbeled og ondt i hovedet.

Kroner eller gebis - nej tak
Kirsten var helt afklaret om, at hun ikke ville have sine egne tænder slebet ned til små spidser, der kunne sættes kroner på. Og et gebis var bare ikke en mulighed.

Tandbevarende behandling
- Det var først, da jeg læste en artikel om Aalborg Tandplejeteam, der fokuserer på at bevare mest muligt af patientens egne tænder, at jeg besluttede mig for at høre, hvad mulighederne var for mig. Jeg ville ikke miste mine tænder eller bare gå at vente på, de faldt fra hinanden, fortæller Kirsten Hansen.

Kunne se løsningen inden endelig beslutning
Jeg skrev til klinikken og kom til et møde med en undersøgelse. Her blev der provisorisk i plast lavet en model til fortænderne af, hvordan resultatet kunne blive, og det var fantastisk at se det vist på den måde i ens egen mund, husker Kirsten Hansen.

Alle sagde ja til planen
Der blev lavet en omfattende plan med mulighed for at gennemføre det hele og gøre alt optimalt, eller stoppe tidligere. Hele projektet ville koste det samme som en god familiebil.
-Min mand bakkede mig op. Og det gjorde min bankrådgiver også, og så tog vi fat. Jeg har fået gennemført hele projektet, der har varet et lille års tid, oplyser Kirsten Hansen.

Forfængelig, bekymret, usikker...
Hendes oplevelse på klinikken ligner mange andre patienters - at personalet møder én, som den person man er: forfængelig, bekymret, usikker, og at alle følelser og faser er tilladte i et behandlingsforløb.
- Det var godt at opleve, at der var en klar plan, der var enighed om, og at målsætningen var klar. Jeg havde fået visualiseret, hvad tandlægen mente ville blive resultatet, og jeg blev taget alvorligt, når jeg meldte ud, at jeg hverken var til gebis eller kroner.

God kommunikation
Et så omfattende projekt som dette kræver, at der er tillid mellem personale og patient, og det er vigtigt med en god kommunikation. Alt det har jeg oplevet her på klinikken, siger Kirsten Hansen.

Tiden i stolen var sværest
Generne ved det omfattende arbejde med at redde og reetablere Kirsten Hansens tænder har været beherskede og meget kortvarige. Til genæld har det været hårdt at sidde så mange timer i tandlægestolen.
- Men selv det, har klinikken tænkt på og har en løsning på. Der tilbydes afspænding og vejledning i øvelser efter langvarige behandlinger, og det har jeg haft stor glæde af, siger Kirsten Hansen.

Fornøjelse at børste tænder igen
Hun understreger igen og igen, at det er fantastisk, at det atter er en fornøjelse at børste tænder, og at det er så fantastisk flot, hvad tandlæge Charlotte Nyby har fået ud af hendes tænder, der havde kendt bedre dage, da der blev taget fat på en redningsaktion.

Før, under og efter-billeder af Kirsten
Kirsten før foto
Før: Kirstens aldrende tænder, da hun søgte hjælp

 

Kirstens tænder med plast
Under: Kirsten med en skånsom og midlertidig opbygning i plast.

 

 

 

Kirstens efter foto
Efter under 1 år har Kirsten fået en varig løsning

 

Cheftandlæge Charlotte Nyby:
Helhedsplanen giver patienten overblik og valgmuligheder

Cheftandlæge Charlotte NybyFor mange patienter er det afgørende, at de får overblik over, hvordan det står til med deres tænder.

Samt mindst lige så vigtigt, at de fremadrettet får valgmuligheder. så de kan pleje tænderne og forebygge problemer, siger cheftandlæge og specialist i helhedsbehandling, Charlotte Nyby.

Det er vigtigt at kende sine tænder og sine behov - og vide hvad der kommer.

Hvordan vi arbejder, uddyber vi her på denne lille præsentation af Aalborg Tandplejeteam.

Helhedsplan - noget for dig?
Det er aldrig for sent at få gjort noget ved tænderne. Hvis det er noget, du overvejer, så lad os mødes på klinikken til en snak om tænder og helhed.

Husk at nævne at det vedrører Helhedsplan.

Mere om helhedsbehandlinger
Vil du vide med om helhedsbehandlinger og tankegangen bag, så læs mere på Newholisticdentistry.com (dansk version).

Kirsten valgte en tandbevarende behandling

Vi behandler

Hos Aalborg Tandplejeteam har vi er meget omhyggelige, og tager os god tid for, at sikre at du får den bedst mulige behandling. Det vil du opleve, når vi behandler dig.

Klik på ovenstående links for at læse mere om hvordan vi sikre smil for livet. 

Relaterede behandlinger

Peter vil bevare egne tænder hele livet

Peter vil bevare egne tænder hele livet

Peter foretrækker at tage evt. problemer i opløbet. Læs om Peters forebyggende behandling.

Carsten havde meget slidte tænder

Carsten havde meget slidte tænder

Carstens tænder var meget slidte bl.a. pga. skæv tandstilling.

Anne fik et smukt smil

Anne fik et smukt smil

På kun få uger fik Anne rettet sine tænder med den aftagelige Inman Aligner bøjle. Behandlingen blev fuldført med 0,2 mm tynde facader.

Genopretning gav smilet tilbage til Ulla

Genopretning gav smilet tilbage til Ulla

Jeg er SÅ glad for resultatet, siger Ulla efter endt behandling!

 
 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.