fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

En sort tand blev til et smukt smil

En sort tand blev til et smukt smil

I barndommen slog Sonny sine fortænder, der nu efter mange år skulle forstærkes og forskønnes.

Helheden er vigtig for resultatet og holdbarheden

Efter at have gået mange år med fortænder han var ked af, har Sonny taget turen fra Herning til Aalborg og fået et flot og holdbart smil med en helhedsbehandling

Ved en helhedsplan ses der på helheden i smilet – æstetisk, funktionelt og med et langtidsperspektiv. I samråd med Sonny lagde vi helhedsplanen med blid blegning af den mørke tand. Derefter skulle der ligges plast på tænderne, hvor de var slidt skævt grundet den ødelagte fortand. Slutteligt blev to helt tynde facader med smukt og naturligt udtryk nænsomt påsat de eksisterende fortænder.

Det naturlige tandvæv bevares

En fordel ved denne type behandling, hvor man påsætter plast og/eller ultra tynde facader på eksisterende tænder er, at det naturlige tandvæv ikke fjernes eller skades, men blot suppleres. Det er en vigtig faktor at bevare så meget af det naturlige tandvæv, da det er absolut bedste materiale for din mund. Således suppleres eksisterende styrke og tanden forskønnes.

Smil for livet – naturligvis!

 

Cheftandlæge Charlotte Nyby:


Dit naturlige tandvæv væv er det bedste materiale for dig.

Dette er en behandling, der forstærker og forskønner tænderne uden at svække dem. Samtidig kan behandlingen repareres og vedligeholdes hele livet uden den naturlige tand ødelægges. Den naturlige tand er intakt og der er ingen metal i facaden. Den naturlige tand er forsynes med plast og facader der supplerer det naturlige væv. Vi har mere end 25 års erfaring med denne type behandlinger.

Cheftandlæge Charlotte Nyby

En sort tand blev til et smukt smil

Fakta om helhedsplan, dialog & rådgivning

  • Sikrer dig fokus på større helhed
  • Giver dig større indsigt og bedre beslutningsgrundlag
  • Kan forebygge nye tandproblemer

Helhedshensyn fastholdes i en helhedplan, som bliver til gennem vores fælles dialog om dine tænders tilstand og dine ønsker. Mere om vores rådgivning & dialog.

Vi starter altid med at lærer dine tænder at kende, når du kommer hos os første gang.

 
 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.