fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag:
8.00 - 15.30
Fredag: 8.00 - 14.30

 

En kosmetisk behandling der understøttede Anne Maries udstråling

Anne Marie fik en kosmetisk behandling, der understøttede hendes varme og professionelle udstråling

 

En varm og professionel udstråling
Anne Marie er ejer af én af Aalborgs mest charmerende og velbesøgte cafeer, der skaber simple og klassiske måltider lavet fra bunden af kvalitetsråvarer. I sit arbejde med cafeen gør Anne Marie en dyd ud af at udvise personlighed og ansvarlighed. Men også at være driftig og fremadstormende. En cafe der med sine holdbare værdier hele tiden er i udvikling. 

Som ansigtet udadtil for cafeen var det vigtigt for Anne Marie, at hun også selv så velplejet ud og udstrålede samme energier. Som årene er gået, er hende tænder begyndt at vandre, og de sad nu ikke længere pænt og lige, som Anne Marie ønskede det. Hun ønskede derfor en kosmetisk behandling, der kunne give hende et smukt og naturligt smil at møde både kunder, kollegaer og samarbejdspartnere varmt med.
 

Et fælles mål - balance i smil og tyggefunktion
Hvor Anne Maries bekymring meget naturligt lå i det kosmetiske resultat, lå vores fokus i ligeså høj grad på at styrke hende tyggefunktion, og i at bevare hendes naturlige emalje, som var flot og sund. Målet var derfor at skabe et helhedsresultat, hvor både den kosmetiske forvandling og det funktionelle bid var i balance.
 

Stepvis og vævsbevarende tilgang
Måden hvorpå vi sammen opnåede målet var gennem en stepvis tilgang til behandlingen. På denne måde undgik Anne Marie unødig overbehandling, og opnåede størst mulig bevaring af sin naturlige tand og væv.


 

Gennem en stepvis tilgang blev Anne Marie involveret. Hun blev informeret om de løbende muligheder og var medbestemmende i sin behandlings omfang. Ved at se sine løbende resultater, blev det meget konkret for Anne Marie at tage stilling til, hvor lidt/meget hun ønskede lavet.
 

Invisalign bøjle og tandblegning
Første skridt i behandlingen var en tandretning. For Anne Marie var en Invisalign bøjle den rette løsning. Invisalign bøjlen er en aftagelig og næsten usynlig bøjle, som sikrer fleksibilitet i dagligdagen. Efter tandretning besluttede Anne Marie, at hun også ønskede tænderne lysnet ved vores skånsomme blegning. En blegning som hun kan vedligeholde hele livet. 


Plast i stedet for facader
Anne Marie havde fra begyndelsen tænkt, at hun ville have porcelænsfacader på sine tænder, for at kunne give dem et ensartet udtryk. Som behandlingen skred frem, stod det hende mere klart, at facader slet ikke var nødvendige for hendes tandsæt. I stedet var det nok at afslutte behandlingen med enkle plastfyldninger, som vi håndbyggede specielt til hendes tænder.

Efter endt behandling har Anne Marie fået et smukt smil og en god tyggefunktion. Og så har vi bevaret og fremhævet hendes smukke og naturlige emalje. 

En kosmetisk behandling der understøttede Anne Maries udstråling

Fakta om helhedsplan, dialog & rådgivning

  • Sikrer dig fokus på større helhed
  • Giver dig større indsigt og bedre beslutningsgrundlag
  • Kan forebygge nye tandproblemer

Helhedshensyn fastholdes i en helhedplan, som bliver til gennem vores fælles dialog om dine tænders tilstand og dine ønsker. Mere om vores rådgivning & dialog.

Vi starter altid med at lærer dine tænder at kende, når du kommer hos os første gang.

 
 
 
 
 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.