fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Benny fik lavet flotte porcelæns facader.

Benny: Munden fik liv igen

Hejsa, jeg hedder Benny og kommer fra Vestjylland af og er lige fyldt 32 år…. Da jeg skiftede mælketænder, og den første nye tand kom frem, var den gul af sig selv, og det var resten også, plus jeg havde et stort mellemrum ml. fortænderne og diverse småskavanker på nogle af de andre tænder.

Hæmninger var hverdag
Det hæmmede mig meget til hverdag, f.eks. hvis jeg snakkede med folk, så stod jeg direkte og passede på ikke at lukke munden for langt op, når jeg snakkede for "uha uha", hvis de så mine gule tænder og tænkte om "han ikke børstede sine tænder" eller hvis man sku grine af noget, så var det osse bare med et skævt smil og ikke med munden åbnet, så polypperne var ved at ryge med ud.
Så belastende var det 100% generelt til f.eks. fester, og socialt var jeg næsten altid "den tavse dansker" med munden lukket i som en østers.

Jeg var hæmmet til hverdag

En flækket tand blev starten
Så en dag som 29-årig flækkede jeg tanden ved siden af en af fortænderne og kom til en anden tandlæge og fik den lavet, og der blev der snakket om at prøve afblegning. Jeg prøvede forskellige produkter, men intet hjalp.

En aften sad jeg så og så noget på TV3 med kosmetisk arbejde af tænder, og hvad der kunne gøres med porcelænsfacader. Man kunne få lavet tænderne hvidere og få mellemrum imellem tænderne udfyldt med porcelænsfacader, da det var noget solidt kram. Det blev så startskuddet til min nye mund.

Først blev munden bygget op med plast
Mine tænder med plast på - inden porcelænsfacaden kom påDer gik lige et par uger inden jeg tog mod til mig for at ringe til den adresse, der blev vidst på TV3, som var i København og hun henviste mig til Aalborg til en god arbejdskollega og ven, fordi hun syntes, det var for langt at køre for mig, da det er en behandling over ca. 10-12 omgange med opbygning først i alm. plastik for at finde ud af, hvordan de skulle være inden de rigtige porcelænsfacader kom på.

Jeg ringede så op til Aalborg Tandplejeteam og snakkede med dem om problemet og aftalte en tid, hvor jeg kunne komme derop og snakke om det. Efter snakken begyndte vi så med at udforme tænderne i plastik for at finde den rigtige sammensætning til mig jo, og det lykkedes 100% efter min egen mening. Jeg er ovenud stolt af mine nye tænder.

Der blev taget et lille lag af de orginale tænder og de nye facader lagt udenpå så
de er ligesa store som de rigtige tænder.


"Mine venner kaldte mig en overgang for "Sniksnak", sådan gik munden på mig hele tiden siden jeg havde fået bygget om. Men jeg havde jo også en del år og grineture at indhente." 

Ny bil? Nye bryster? - jeg købte tænder!
Nu her 3 år efter er de faktisk ligesom nye endnu og der er garanti på dem, og jeg har faktisk fået mere eller mindre et andet liv med dem, fordi jeg ikke skal gå og tænke på, hvad andre folk siger eller tænker, når jeg åbner munden.

Folk har da osse spurgt mig, hvad det er jeg har fået lavet ved dem, og så fortæller jeg det det hele gladeligt, og så siger de som regel det var sku' dyrt alt i alt (ca. 65.000 - 70.000 kr.). Men jeg ser sådan på det, at det da ikke er værre end så mange andre folk køber nye biler, og kvinder får lavet brysterne om og alt muligt andet, og at det som regel er noget af det første et andet menneske lægger mærke til er munden og tænderne.

Jeg ved godt det kan være svært at komme igang med at få det lavet hvis der er andre mennesker der har nogenlunde det samme problem. Men det kan VARMT anbefales at gå igang og gå til dem i Aalborg, - ja, jeg siger navnet igen "Aalborg Tandplejeteam" - de vil bare bare det bedste for én, hvad det angår.

Jeg er ihvertfald glad for mit nye smil (-:

Og for at være sluppet af med mine bekymringer over, hvad andre folk tænker. - Benny

 

Her ses Benny 10 år efter behandlingen

Benny fik lavet flotte porcelæns facader.

Dig & dit smil

Hos Aalborg Tandplejeteam møder vi alle typer mennesker som gerne vil have at vore tænder er pæne at se på og at smilet og helheden fungerer. Det er livskvalitet kunne smile til verden. Vi har specialister indenfor dette område, som kan hjælpe dig med at få det smil du ønsker. 

Klik på ovenstående links for at læse mere om hvordan vi sikre smil for livet. 

Relaterede behandlinger

Ejner havde en god oplevelse

Ejner havde en god oplevelse

Målet for Ejners tænder var at forstærke hele tandsættet, og samtidig forbedre det kosmetiske udtryk.

Anne fik et smukt smil

Anne fik et smukt smil

På kun få uger fik Anne rettet sine tænder med den aftagelige Inman Aligner bøjle. Behandlingen blev fuldført med 0,2 mm tynde facader.

Martin havde et slidt tandsæt

Martin havde et slidt tandsæt

Martin havde ikke været ved tandlæge længe.

Lene fik lettere til smil

Lene fik lettere til smil

Lene fik ikke kun rettet op på det kosmetiske, men også tændernes tilstand og sundhed.

 
 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.