fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Specialer

Aalborg Tandplejeteam har tilknyttet specialister, der hver især er blandt de bedste indenfor hvert deres felt. Det sikrer dig den bedst mulige behandling, da det at bevare et tandsæt hele livet kan kræve ekstra ekspertise. Samtidig giver det automatisk et fagligt løft til hele klinikken at have disse dygtige specialister i huset. Det vil du kunne mærke som patient.

Implantat

Hvis du mangler én eller flere tænder, kan et implantat være en rigtig god løsning. Implantatbehandling giver et fast og stabilt bid, skaber helhed og bidrager til et flot smil.

Læs mere om implantatbehandling

Operative indgreb

På klinikken udfører vi mange typer operationer; faktisk alt, der kan udføres uden hospitalsindlæggelse. Det er muligt, da vi har tilknyttet specialtandlæger i tand-, mund- og kæbekirurgi.

Læs mere om operative indgreb her

Komplet-bedøvelse

En bedøvelse er ikke bare en bedøvelse hos en tandlæge. Hos Aalborg Tandplejeteam betaler du f.eks. kun én gang når du kommer til behandling - også selvom vi skal bedøve flere tænder. Det kalder vi en komplet bedøvelse og koster ikke ekstra.

Læs mere om komplet-bedøvelse

Tandregulering - fra 8 uger

Er du ked af tænder, der sidder skævt, en strittende tand, mellemrum eller overlappende tænder? Eller er du plaget af ømhed i kæber og tænder der knækker?
Vi udbyder alle former for tandretning og hjælper dig med at finde den, der passer bedst til dig.

Læs mere om de forskellige tandretningsmetoder her

Helhedsplan

Med en helhedsplan får du overblik over dine tænders tilstand samt en plan, som er tilpasset dig, dine aktiviteter, planer og økonomi - og som opfylder dine behov og ønsker omkring dit smil.

Læs mere om hvordan en helhedsplan kan hjælpe dig

Bidfunktion

Hovedpine, muskelsmerter og knæk i kæbeleddet kan skyldes ubalance i dit bid.

Hos Aalborg Tandplejeteam har vi tandlæger med speciale i bidfunktion.

Læs mere om bidfunktion

 
 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.