fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Specialer

Aalborg Tandplejeteam har tilknyttet specialister, der hver især er blandt de bedste indenfor hvert deres felt. Det sikrer dig den bedst mulige behandling, da det at bevare et tandsæt hele livet kan kræve ekstra ekspertise. Samtidig giver det automatisk et fagligt løft til hele klinikken at have disse dygtige specialister i huset. Det vil du kunne mærke som patient.

Helhedsplan

Med en helhedsplan får du overblik over dine tænders tilstand samt en plan, som er tilpasset dig, dine aktiviteter, planer og økonomi - og som opfylder dine behov og ønsker omkring dit smil.

Læs mere om hvordan en helhedsplan kan hjælpe dig.

Se hvordan Frank fik et flot og holdbart smil på overskuelig vis med helhedsplanen.

Implantat

Hvis du mangler en eller flere tænder, kan et implantat være en rigtig god løsning. Implantatbehandling giver et fast og stabilt bid, helhed og bidrager til et flot smil.
Klik her og læs mere.

Operative indgreb

Vi udfører på klinikken mange typer operationer. Faktisk alt, der kan udføres uden hospitalsindlæggelse. Dette er muligt, da vi har specialtandlæger i tand-, mund- og kæbekirurgi tilknyttet klinikken.
Klik her og læs mere.

Komplet-bedøvelse

En bedøvelse er ikke bare en bedøvelse hos en tandlæge. Hos Aalborg Tandplejeteam betaler du f.eks. kun én gang når du kommer til behandling - også selvom vi skal bedøve flere tænder. Det kalder vi en komplet bedøvelse og koster ikke ekstra. Klik her og læs mere.

Henvisning fra tandlægen

Aalborg Tandplejeteam har tilknyttet 3 specialtandlæger og tilbyder derfor større komplicerede behandlinger.
Klik her og læs mere.

 
 
 
 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.