Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Ma - To kl. 7.30 - 17:30
Fredag kl. 7.30 - 15:30

 

Dig & dit smil - Kosmetisk tandpleje

Et smukt smil er en del af at have det godt med sin krop. Slip bekymringerne omkring dit smils udseende og smil med stolthed.

Aalborg Tandplejeteam hjælper dig trygt til et smuk smil, der passer godt til den du er. Vi ser på helheden, når vi behandler. Det betyder at vi også sørger for at tændernes funktion er i top, når vi hjælper dig til et smukt smil. 

Dit smil kan gennem tiden blive påvirket af bl.a. slid, misfarvninger, skæve tænder og sølvfyldninger. Ved Aalborg Tandplejeteam finder vi, sammen med dig, den behandlingsvej, der passer til dig, så du kan smile stolt. 

Helhedsplan

Med en helhedsplan får du overblik over dine tænders tilstand samt en plan, som er tilpasset dig, dine aktiviteter, planer og økonomi - og som opfylder dine behov og ønsker omkring dit smil.

Læs mere om hvordan en helhedsplan kan hjælpe dig.

Tandretning - fra 8 uger

Er du ked af tænder, der sidder skævt, en strittende tand, mellemrum eller overlappende tænder? Eller er du plaget af ømhed i kæber, tænder der knækker? Vi udbyder alle former for tandretning, og hjælper med at finde den, der passer bedst til din livstil.

Læs mere om de forskellige tandretningsmetoder her.

 

Tandblegning

Ønsker du hvidere tænder? Tænderne mister deres hvide farve med tiden. Ved en tandblegning passer vi godt på dine tænder  og bruger udelukkende skånsomme teknikker og materialer.

Læs mere om vores skånsomme tandblegning her.

Facader

Er du træt af mellemrum eller misfarvninger? Form og farve på en tand kan i mange tilfælde ændres med en facade, som er en ultra tynd skal af plast eller porcelæn, der limes udenpå den eksisterende tand, og giver tanden ekstra styrke uden af fjerne sundt tandvæv. 

Læs mere om vores naturtro facader her.

Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.