fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Dig & dit smil - kosmetisk tandpleje

Et smukt smil er en del af at have det godt med sin krop. Slip bekymringerne omkring dit smils udseende - Bliv glad for at smile. 

Aalborg Tandplejeteam hjælper dig trygt til et smukt smil, der passer godt, til den du er. Vi ser på helheden, når vi behandler. Det betyder, at vi også sørger for, at tændernes funktion er i top, når vi hjælper dig til et smukt smil. 

Dit smil kan gennem tiden blive påvirket af bl.a. slid, misfarvninger, skæve tænder og sølvfyldninger. Ved Aalborg Tandplejeteam finder vi, sammen med dig, den behandlingsvej, der passer til dig, så du kan smile smukt. 

Helhedsplan

Med en helhedsplan får du overblik over dine tænders tilstand samt en plan, som er tilpasset dig, dine aktiviteter, planer og økonomi - og som opfylder dine behov og ønsker omkring dit smil.

Læs mere om hvordan en helhedsplan kan hjælpe dig.

Se hvordan Frank fik et flot og holdbart smil på overskuelig vis med helhedsplanen.

Tandretning - fra 8 uger

Er du ked af tænder, der sidder skævt, en strittende tand, mellemrum eller overlappende tænder? Eller er du plaget af ømhed i kæber, tænder der knækker? Vi udbyder alle former for tandretning, og hjælper med at finde den, der passer bedst til din livstil.

Læs mere om de forskellige tandretningsmetoder her.

Mød Torben, som fik et flot og naturligt smil med tandretning. 

Tandblegning

Ønsker du hvidere tænder? Tænderne mister deres hvide farve med tiden. Ved en tandblegning passer vi godt på dine tænder  og bruger udelukkende skånsomme teknikker og materialer.

Læs mere om vores skånsomme tandblegning her.

Se hvordan Stine fik et smukt hvidt smil på skånsom vis. 

Facader

Er du træt af mellemrum eller misfarvninger? Form og farve på en tand kan i mange tilfælde ændres med en facade, som er en ultra tynd skal af plast eller porcelæn, der limes udenpå den eksisterende tand, og giver tanden ekstra styrke uden af fjerne sundt tandvæv. 

Læs mere om vores naturtro facader her.

Mød Merete som skånsomt fik et smuk smil. 

Mellemrum mellem tænderne

Ønsker du at få lukket et eller flere mellemrum mellem dine tænder?
Vi kan udbygge mellemrum på en yderst nænsom og vævsbevarende måde med håndlavet plast.

Læs mere plastbehandlingen her

Slidplast

Hos Aalborg Tandplejeteam er vi specialiseret i at behandle slidte tænder. Hvis du har slidte tænder, kan vi styrke dem og få dem til at se sunde ud igen - helt smertefrit - med slidplast.

Læs mere om behandling med håndlavet slidplast her

 
 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.