fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Væk med hovedpinen og frem med smilet

Kathrine havde smerter i kæben, hovedpine og spændinger i nakke ryg og skuldrer. Ved et almindeligt eftersyn opdagedes slid og hårdt bid, som forsager ømme muskler i og omkring kæben. En smertefri og vævsbevarende behandling kan bygge det slidte tand op igen med plast, hvilket styrker tanden og biddet – samtidig giver behandlingen et smukt og naturligt smil, som holder hele livet. 

 

Langsigtet plan

Ved en konsultation hos cheftandlæge Charlotte Nyby, lagde de sammen en plan, der skulle forskønne og styrke Kathrines smil, samt beskytte det på lang sigt. 

Da Kathrine skærer tænder og bider hårdt sammen om natten, slides tænderne hurtigere og hun får hovedpine. Ved at sætte plast på bagsiden af hver tand og tandens kant, kan tænderne forlænges med plast til deres oprindelig længde før slid. Plasten styrker tænderne, og giver et smukt naturligt smil. 

Forebyggelse

For at forbygge mod slid har Kathrine fået en specialfremstillet skinne, som hun kan sove med. Skinnen frigør biddet fra den sædvanlige position, så kæbeled og tyggemuskler aflastes. Kæbeled kan med skinnen finde frem til den position, der er mest hensigtsmæssig for at opnå aflastning. 

På den måde kan Kathrine aflaste muskler, der ellers ville blive spændte, og få bedre nattesøvn og bevare sit smukke smil.

Væk med hovedpinen og frem med smilet

Fakta om helhedsplan, dialog & rådgivning

  • Sikrer dig fokus på større helhed
  • Giver dig større indsigt og bedre beslutningsgrundlag
  • Kan forebygge nye tandproblemer

Helhedshensyn fastholdes i en helhedplan, som bliver til gennem vores fælles dialog om dine tænders tilstand og dine ønsker. Mere om vores rådgivning & dialog.

Vi starter altid med at lærer dine tænder at kende, når du kommer hos os første gang.

 
 
 
 
 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.