fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Kurt tog en beslutning der ændrede hans liv

"For 10 år siden tog jeg en beslutning som ændrede mit liv".

Her fortæller Kurt om sin oplevelse ved Aalborg Tandplejeteam:

Jeg bestilte en tid ved Aalborg Tandplejeteam. Ja det lyder lidt dramatisk, men der er nu noget om snakken! Jeg havde efterhånden flere gange oplevet, at tænder der knækkede blev lappet eller ligefrem trukket ud når de ikke kunne repareres mere. Til sidst gik jeg rundt med en delprotese der blev større og større. Der blev flere og flere ting som jeg ikke turde spise af skræk for at knække en tand. Jeg smilede mindre og mindre med det resultat at andre mennesker let opfattede mig som lidt mut og indesluttet.

Det var ikke fordi jeg ønskede en billig løsning. Men ingen havde fortalt mig om de muligheder, der rent faktisk er, når ens tænder trænger til en mere gennemgribende behandling - for jeg ville jo gerne beholde mine tænder.

Ja, jeg kunne jo nok have købt en ny bil for de penge, som jeg har brugt på mine tænder. Men i stedet har jeg fået implantater som afløser for min delprotese og fået forstærket de andre tænder med porcelæn. Det var en længere proces, men hele tiden oplevede jeg en grundighed og professionel tilgang til min behandling. Så jeg var tryg og følte mig i gode hænder.

Så jeg vil ikke bytte – så havde jeg bare siddet i en bil der snart skulle skiftes ud og med en endnu større protese. Ligesom med biler er der selvfølgelig små reparationer undervejs. Men siden jeg fik foretaget min behandling har jeg kunnet smile og tygge alt og har fået en meget større livskvalitet – noget min kone også kan skrive under på. Jeg ville bare ønske, at jeg havde kendt til Aalborg Tandplejeteam noget før og vil med dette lille indlæg blot sige tak for god behandling og anbefale klinikken til andre.

Kurt tog en beslutning der ændrede hans liv

Specialer

Aalborg Tandplejeteam har tilknyttet specialister, der hver især er blandt de bedste indenfor hvert deres felt. Det sikrer dig den bedst mulige behandling.

Klik på ovenstående links for at læse mere om hvordan vi sikre smil for livet. 

Relaterede behandlinger

Implantatbro var løsningen for Per

Implantatbro var løsningen for Per

For Per var det vigtigt igen at få fast-siddende tænder.

Erika har været patient hos ATT i 25 år

Erika har været patient hos ATT i 25 år

"Erika på snart 90 år har været patient hos mig i 25 år!" - Cheftandlæge Charlotte Nyby

Carsten havde meget slidte tænder

Carsten havde meget slidte tænder

Carstens tænder var meget slidte bl.a. pga. skæv tandstilling.

Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.