fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Claus havde et udpræget slid

Claus havde et udpræget slid, der nær havde gjort ham tandløs

Claus kom til Aalborg Tandplejeteam velvidende om sit slid og bekymret for dets udvikling. Han fik nænsomt genopbygget sine tænder, så de i dag ser naturligt smukke og stærke ud.

Slidte tænder – et udbredt problem
Slid er i dag et udbredt problem, da vi lever længere og har vores tænder i flere år end i gamle dage. Men tages slid ikke alvorligt, kan det i værste tilfælde ende med at gøre dig tandløs og hertil følger flere problemer; både med at tygge og med at smile.

Grundig planlægning og godt samarbejde
Hos Aalborg Tandplejeteam har vi 30 års erfaring med tandbevarende behandlinger. Sammen med Claus fik vi straks lagt en plan. Målet var at bevare hans naturlige tænder, at genopbygge og styrke dem, så de holder livet ud.

Til denne behandling blev flere af Aalborg Tandplejeteams specialister involveret, så der både blev taget højde for æstetik, balance, sammenbid, tyggefunktion mm. 


Sliddet havde gjort Claus' tænder helt papirstynde og 'udhulede'.

Step 1: Usynlig voksen tandretning
Først genskabte vi en god balance og plads til at genopbygge den tabte tand med tandretning - uden at bore sund tand væk.

Step 2: Tandblegning
Claus ønskede lysere tænder, derfor var step 2 at finde den rette naturlige farve til hans smil. Blegningen blev foretaget på klinikken med et øjeblikkeligt resultat. 

Step 3: Plastopbygning
Claus fik reetableret balancen i sit bid med plastopbygning. Ved denne vigtige del af behandlingen sørges der for, at Claus i fremtiden bider korrekt sammen og dermed slider mindre på sine tænder.

Step 4: Ultra fine porcelænsfacader
Til slut fik Claus sat ultra fine porcelænsfacader uden på sine fortænder. Disse styrker, forskønner og forlænger, så tænderne igen ser naturligt smukke ud.

Resultatet blev balanceret tyggefunktion og flot naturligt smil for livet, naturligvis!

Læs mere om vores skånsomme facadebehandlinger og helheds mindset, når vi behandler.

Claus havde et udpræget slid

Fakta om helhedsplan, dialog & rådgivning

  • Sikrer dig fokus på større helhed
  • Giver dig større indsigt og bedre beslutningsgrundlag
  • Kan forebygge nye tandproblemer

Helhedshensyn fastholdes i en helhedplan, som bliver til gennem vores fælles dialog om dine tænders tilstand og dine ønsker. Mere om vores rådgivning & dialog.

Vi starter altid med at lærer dine tænder at kende, når du kommer hos os første gang.

Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.