fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Torben fik et flot og naturligt smil

Torben fik rettet en strittende fortand 

Torben var træt af sine skæve fortænder. Særligt havde han en strittende fortand, som han ærgrede sig over, at han ikke fik rettet som barn.

Undgik at vise tænder

Forventningen var, at den strittende fortand ville rette sig ind af sig selv. Det skete aldrig. Derfor tog Torben den lange vej fra Viborg for at høre om mulighederne for tandretning. Han var ked af sit smil og undgik at vise tænder, når han smilede. Samtidig har Torben et hårdt bid, som knækkede hans bagerste tænder. 

Flot og naturligt

Torbens smil blev rettet med bøjle, hvorefter han fik en nænsom hjemme-blegning, og lagt lidt plast på tænderne, hvor emaljen var blevet slidt af. Resultatet blev et flot, naturligt og alderssvarende smil, som fungerer. Torben undgår at knække tænder, da biddet nu passer bedre sammen. Og han smiler flot, uden bekymringer om skæve tænder.

 

Det fungerer og passer til mig

Nu fungerer Torbens bid, som er i balance og derfor ikke knækker tænderne, når han belaster dem med hårdt bid, fx når han træner. Og han smiler stolt hver dag.

Behandlingen

Torben fik rettet tænder med fast bøjle i 1,5 år. Tænderne var blevet slidt skævt, og fik efter tandretning lagt plast på, så skævheden blev udlignet. Både æstetisk og funktionelt har behandlingen gjort stor forskel for Torben.

Torben fik et flot og naturligt smil

Fakta om helhedsplan, dialog & rådgivning

  • Sikrer dig fokus på større helhed
  • Giver dig større indsigt og bedre beslutningsgrundlag
  • Kan forebygge nye tandproblemer

Helhedshensyn fastholdes i en helhedplan, som bliver til gennem vores fælles dialog om dine tænders tilstand og dine ønsker. Mere om vores rådgivning & dialog.

Vi starter altid med at lærer dine tænder at kende, når du kommer hos os første gang.

 
 
 
 
 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.