fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Nyheder og artikler fra tandlæge i Aalborg

Vigtig information til vore patienter

Nu åbner vi op igen - men vi gør det forsigtigt og roligt
for alles sikkerheds skyld.


Tirsdag d. 21/4 åbner vi for undersøgelser og behandlinger i overensstemmelse med de retningslinjer, der gives fra SST. 

Derfor vil hverdagen ikke være helt som før.

For dig betyder det:

  1. Få altid en tid inden du kommer på klinikken
  2. Vær helt rask og uden nogen form for influenza symptomer
  3. Kom præcist til tiden og aldrig før
  4. Kom alene
  5. Sørg for god hygiejne inden du kommer og gør brug af vores håndsprit
  6. Læs plakater på klinikken med gode råd til at undgå smitte
  7. Hold afstand når du er i venteværelset
  8. Betal ikke med kontanter
  9. Vi vil sørge for at reducere risikoen for smitte med godkendte værnemidler, protokoller og teknikker


Du vil blive kontaktet af os vedrørende din tid til regelmæssig undersøgelse.
Som altid, er du også velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål om din tid eller andet. 

Vores telefontider er:
Mandag - torsdag: 7.30-17.00
Fredag: 7.30-15.00


Læs Tandlægeforeningens meddelelse om genåbningen her:
 

Tandlægerne lukker gradvist op fra mandag den 20. april
Tandlægerne må nu gradvist lukke op for tandklinikkerne. Det er godt nyt for danskernes tandsundhed, siger Tandlægeforeningens formand.
18. april 2020

Siden midten af marts har tandlægerne kun måttet behandle patienter med et kritisk behandlingsbehov. Det skyldes midlertidige retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen på grund af COVID-19. Men fra mandag den 20. april må tandlægerne åbne gradvist op for andre patienter.

”Det er glædeligt, at vi igen må åbne klinikkerne, og det er godt for patienternes tandsundhed. Vi ved, at de regelmæssige eftersyn er afgørende for, at vi har en tandsundhed i verdensklasse i Danmark, fordi vi forebygger og opdager mere alvorlig sygdom i tænderne. Der er en klart dokumenteret sammenhæng mellem sundhed i munden og sundhed i resten af kroppen. Så det er meget vigtigt, at vi kommer i gang med eftersynene igen, for det er med til at holde hånden under danskernes sundhed,” siger Tandlægeforeningens formand Susanne Kleist.

Tandlægerne følger strenge hygiejniske retningslinjer
Genåbning af tandklinikkerne bygger på nye, midlertidige retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. De omfatter blandt andet, at tandlægerne skal følge nogle strenge hygiejniske retningslinjer, at patienter kun må møde op på klinikken, hvis man på forhånd har en telefonisk aftale, og elektronisk tidsbestilling er ikke en mulighed. Der skal også være færre patienter i venteværelset på samme tid og afstand mellem siddepladserne i venteværelset.

”Tandlægerne har sammen med Sundhedsstyrelsen i lang tid før coronakrisen arbejdet sammen om meget udførlige krav til hygiejnen på klinikkerne for at beskytte patienter og personale. Vi følger således allerede i forvejen nogle strenge hygiejniske retningslinjer. Vi har altid handsker, mundbind og beskyttelsesbriller på, og vi har indtil nu modstået alt fra HIV-infektioner, Hepatitis, MRSA og influenzaer. Så jeg er meget tryg ved, at patienterne og personalet bliver holdt smittefri”, understreger Susanne Kleist.

Hvis man har symptomer på COVID-19
Det vil fortsat være sådan, at man ikke må behandles hos sin tandlæge, hvis man har symptomer på COVID-19, eller hvis man har fået COVID-19. I det tilfælde vil man blive henvist til et sygehus, og kun hvis man har akut behov for tandbehandling. Hvis behandlingen kan vente, kan man blive behandlet hos sin tandlæge, når man har været symptomfri i 48 timer.

For yderligere information, kontakt: 
Charlotte Bender, kommunikationschef, tlf. 24 59 04 69, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Charlotte Holst, kommunikationskonsulent, tlf. 26 82 18 24, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 
 
 
 
 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.