fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Nyheder og artikler fra tandlæge i Aalborg

 

 

”Lyserøde vægge – hvorfor nu det?”
Målet med forskønnelsen er at give dig og vores medarbejdere nogle fysiske rammer, som både er beroligende, behagelige og motiverende at være i. Det skal føles rart og trygt at komme her, for her er du altid i professionelle hænder. Og så er det vigtigt, at du kan se vores helhedstænkende tilgang til tandpleje og mærke vores faglige stolthed, når du besøger os. Det er her, at vi adskiller os, og det skal vores klinik også udstråle.


Vores nye venteværelse. Her har både vægge, loft og paneler fået nye farver og rummet er blevet udsmykket med nye møbler og lamper.


Et match mellem kreativiteter
En lang række dygtige håndværkere - og de fleste af dem lokale - står bag projektet. Fra udarbejdelse af en total farveplan og individuelle møbelløsninger til maler-, gulv-, skilte- og snedkerarbejde. Samarbejde på tværs af forskellige specialer og fagligheder står helt centralt for måden, vi arbejder på hos Aalborg Tandplejeteam, og derfor var det vigtigt for os, at videreføre samme tværfaglige ånd i dette projektet. Her er alles faglige kreativitet gået op i en højere enhed med hinandens og med vores, og vi er taknemmelige over det helstøbte og varme resultat, der fortæller meget om, hvem vi er. 

Særligt vil vi sige et stort tak til Nadia Olive Schnackder har udtænkt den totale indretning og farveplan. Med sin internationale anerkendelse for sine indretningsprojekter, er vi meget beæret over samarbejdet.


Receptionisterne Helle og Louise i den midlertidige reception.  I  Søde overbærende patienter i vores midlertidige venteværelse.
 

Glædesfyldt samarbejde mellem patienter, medarbejdere og håndværkere
Alt dette har dog kun kunne lade sig gøre på grund af alles store imødekommenhed. Patienter sad pænt i venteposition ude på gangarealet og receptionisterne rykkede ind på 7 kvadratmeter, hvor de måtte klare betjeningen under knappe forhold. Det var skønt at mærke alles store engagement undervejs, og vi håber, at I vil finde glæde i de nye rammer.


Nye skilte ud mod gaden og i opgangen samt nyt cykelstativ.  |  Nye farver i opgangen - på både gulv og vægge. 

 

Et stort tak til alle dygtige bidragsydere:

Aquaservice

El installatør Michael H. Nielsen

Harboe Skilte

Laptech 

Jegstrup Gulve

Malerfirmaet Bent Pedersen

Møbelsnedkeriet Als og Grønning

Nadia Olive Schnack

Saga byg

 
 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.