fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag:
8.00 - 15.30
Fredag: 8.00 - 14.30

 

Nyheder og artikler fra tandlæge i Aalborg

Besøg af klinikassistentelev

Som en del af sit praktikforløb var klinikassistentelev Emilie på besøg ved os i tre dage i uge 17, 2018. Her fortæller hun med sine egne ord om hendes indtryk praktikken. 

"Hej Aalborg Tandplejeteam!

Tak for nogle gode dage ved jer i praktik. Jeg lovede lidt feedback til jer.

I er gode til at få folk der kommer på klinikken til at føle sig velkomne. De gange jeg fik mulighed for at tale med patienterne, havde de kun pæne ting at sige om jer. De var alle meget tilfredse og følte altid de var i trygge hænder når de lagde i tandlægestolen. Det er noget I er meget opmærksomme på, at der skal være plads til alle og at alle skal have det godt.

I er virkelig et team der arbejder sammen, I kan både være professionelle og samtidig have det sjovt sammen - der er en god atmosfære på klinikken.

Selvom det er en stor klinik tror jeg ikke der er nogen der føler sig overset - I er meget opmærksomme på hinanden i løbet af arbejdsdagene.

Jeg fik et godt indtryk af jer de 3 dage jeg var på besøg hos jer. Jeg fik mulighed for at følge med i nogle spændende behandlinger ved både alm. tandlæger og specialtandlæger. I var hele tiden opmærksomme på, at jeg fik set det hele under behandlingerne og forklarede undervejs hvad I gjorde og hvorfor. 

Jeg fik lov til at assistere lidt, spritte af og ordne lidt i sterilisationen. Jeg fik også mulighed for at støbe ud i gips, selvom det ikke er noget jeg gør til dagligt.

 

Er glad for jeg fik mulighed for at besøge jer!

 

Med venlig hilsen

Emilie Ingvartsen"

 

 

 
 
 
 
 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.