fbpx
Ring til os!Telefon 98 11 76 16
Mandag - torsdag: 7
.30 - 17.00
Fredag: 7.30 - 15.00

 

Hvem er vi

Måske er du patient hos os? Måske kunne du tænke dig at blive det? Her kan du i begge tilfælde læse lidt om, hvem vi er og hvad vi står for hos Aalborg Tandplejeteam.

Vævsbevarende tandpleje siden 1989
Med dig i centrum arbejder vi alle hos Aalborg Tandplejeteam for samme mål - nemlig smil for livet, naturligvis.

Med det mener vi, at det hos os er en selvfølge, at du skal kunne have/beholde dine naturlige tænder og dejlige smil hele livet. Det vil vi gerne, sammen med dig, hjælpe med.
Derfor er forebyggelse også et nøgleord på klinikken, da det altid vil være bedst for dine tænder at kunne forebygge sygdomme fremfor at måtte behandle dem.

Skulle det ske, at du får brug for tandbehandling undervejs i livet, da vil det altid hos os ske på naturlig vis. Det vil sige med vævsbevarende teknikker, så vi bevarer så meget af din naturlige tand som overhovedet muligt.

Tværfagligt teamwork 
Aalborg tandplejeTEAM.
Det var et bevidst valg fra begyndelsen, at vi skulle arbejde i teams. Dengang var vi 1 tandlæge og 1 klinikassistent. 

I dag er vi et helt team bestående af tandlæger, specialtandlæger, tandplejere, klinikassistenter, receptionister, en tandfe og alle de usynlige medhjælpere i kulissen. 
Alle bringer vi hver vores faglighed til klinikken og ved at samarbejde i teams, skaber vi de bedste resultater overhovedet muligt.

Vi kan tilbyde den lille kliniks nærhed og ro, men den store kliniks fordele indenfor know-how, bred erfaring og mange behandlingstilbud.

Vi kan faktisk som nogle af de eneste tandlæger i landet bryste os af at have arbejdet i teams og med den interdisciplinære tankegang i over 30 år! 
Det er vi meget stolte af at have været forgænger på.

I hjertet af hvert team finder vi dig, patienten. Du er den vigtigste medspiller i teamet, hvor vi sammen passer på dit smil.

Ikke alle tandlæger er ens
Hos Aalborg Tandplejeteam har vi ikke kun fokus på dine tænder og smil men også dit bid, dets funktion og balance.

Vi arbejder ud fra et helhedstænkende perspektiv, hvor vi ser på dit tandsæt i funktion med kæbeleddet og tyggeapparatet. Bag alt dette ser vi også dig - hvad dine ønsker og behov er.
Vi vægter, at der altid er god tid til information og sparring, når du kommer hos os, så du føler dig set og hørt. 

Med speciale indenfor slid og bid, tandretning, kirurgi og eksklusive kosmetiske behandlinger modtager vi mange henviste patienter fra andre tandlægeklinikker, ligesom vi også selv underviser og holder foredrag for tandlæger fra hele landet. 

Mere end 30 år med samme værdisæt - at bevare tænder - gode at tygge og smile med - og med dig som patient i absolut centrum - har ført til et af landets absolut førende klinikker indenfor vævsbevarende tandlægebehandlinger. 
Det unge tandsæt skal bevares. Det slidte tandsæt skal genopbygges. Med rigtig mange års erfaring i faglig nytænkning og udvikling og med de allerbedste specialister vil vi tilbyde dig en klinik, der arbejder topprofessionelt og med hjertet forrest. 

 

 
Vil du vide mere? Så kontakt os uforpligtende på 98117616 eller på mail.